eurobank srbija             dailyexpress logo belmediclogonovosadskisajam Tara Grab wiener osiguranje baner      sberbank baner

osvajanje svesti

INDIREKTNO

Piše: Aleks Martin

Velikosrbin

SVAKI PRAVOVERNI SRBIN JE – VELIKOSRBIN. BITI VELIKOSRBIN NE MORA DA ZNAČI DA SI ZA STVARANJE VELIKE SRBIJE. TO ZNAČI BITI SVESTAN VELIČINE SRBIJE, KOJA SE NE OGLEDA U PROSTRANSTVU TERITORIJE, NEGO U DUHOVNOJ VELIČINI, U VELIČINI ISTORIJE, U VELIČINI CIVILIZACIJE STARE 7300 GODINA, U VELIČINI LJUDI KOJE JE SRPSTVO IZNEDRILO.

VELIKOSRBIN. JE SVESTAN GDE SU GRANICE SRBIJE, ALI I GDE SU GRANICE DO KOJIH MOŽEMO IĆI DA BISMO IZBILI NA NAŠE GRANICE. NIJE VELIKOSRBIN ONAJ KOJI HOĆE DRUGE NARODE DA TERA SA GRANICA NAŠIH, TO JE NACIONALISTA. NIJE VELIKOSRBIN ONAJ KOJI HOĆE DRUGE NARODE DA UBIJA ZA GRANICE NAŠE, TO JE ŠOVINISTA. NIJE VELIKOSRBIN ONAJ KOJI JE PRIHVATIO AVNOJEVSKE GRANICE NAŠE, TO JE AUTOŠOVINISTA.

Balkanski

VELIKOSRBIN JE PATRIOTA KOJI NAMERAVA DA SNAGOM PAMETI NAŠE VRATI PAMET NA GRANICE NAŠE, SNAGOM KULTURE NAŠE DA VRATI KULTURU NA GRANICE NAŠE, SNAGOM RADA NAŠEG DA VRATI BLAGOSTANJE NA GRANICE NAŠE.

TAKO ĆE I NACIONALISTI I ŠOVINISTI I AUTOŠOVINISTI POSTATI PRAVOVERNI SRBI, VELIKOSRBI, PA ĆE I DRUGI NARODI KOJI ŽIVE UNUTAR SRPSKOG ETNIČKOG PROSTORA POŽELETI DA PONOVO POSTANU SRBI, DA SE VRATE SVOJIM KORENIMA IZ KOJIH SU IH PROTERALI NAŠI NEPRIJATELJI SA ZAPADA, ALI I SRBI NACIONALISTI, SRBI ŠOVINISTI, SRBI AUTOŠOVINISTI.

NIJE PRAVOVERNIK VELIKOSRBIN ZATO ŠTO MU SRBIJA DELUJE DA JE MALA, NEGO JE ON VELIKOSRBIN ZATO ŠTO ZNA DA JE SRBIJA VELIKA I KADA DELUJE DA JE MALA. NAŠIM NEPRIJATELJIMA SRBIJA UVEK IZGLEDA VELIKA, JER U STRAHU SU VELIKE OČI.

NAŠI NEPRIJATELJI ZNAJU ONO ŠTO SRBI NACIONALISTI, SRBI ŠOVINISTI I SRBI AUTOŠOVINISTI NE ZNAJU I ONI SE KORISTE GLUPANIMA IZ NAŠIH REDOVA KOJIH JE, NAŽALOST, MNOGO.

PRIRODNO JE DA SRBIN ROĐEN U SRBIJI KOJA IMA VELIČINU BUDE VELIKOSRBIN, A NIJE PRIRODNO DA BUDE BILO ŠTA DRUGO. SAMO PRIRODAN SRBIN MOŽE BITI PRAVOVERAN, SAMO PRAVOVERAN SRBIN MOŽE BITI VELIKOSRBIN !

(11.07.2021)