INDIREKTNO

 
Piše: Aleks Martin

Balisti, Amerikanisti ... 
 
Nema mira na Balkanu. Primitivna plemena na putu su da se ponovo tamane, jer nam neko sa Zapada baca kosku oko koje ćemo se gložiti. Došlo vreme da živi zavide mrtvima!
 
Počinje u Makedoniji, a zaustaviće se - posred Amerike.
 
Ništa lakše nego – napaliti neobrazovane mase. Po starom oprobanom receptu „Zavadi pa vladaj“, koristeći taktiku Adolfa Hitlera, baš na 70. godišnjicu proslave Dana pobede u Drugom svetskom ratu, stratezi Novog Svetskog Poretka nahuškali su Albance na Slovene u Kumanovu, simbolu slovenskog (čitaj: srpskog) otpora osmanlijskim hordama. 
 
To je učinjeno daljinskim upravlječem koji je držao neko u Vašingtonu. 
 
Ništa nije slučajno izabrano – ni žrtva ni dželat, ni tajming, a ni lokacija. Makedonija, kvazi država koju je formirao Josip Broz, ta ista Makedonija za koju su krvarili naši pradedovi, Makedonija – Stara Srbija, mitska zemlja velikog cara Dušana, na meti je pomahnitalnih šiptarskih balista. 
 
Balisti, Amerikanisti ... FašISTI !
 
Zastava
 
Sedamdeset godina od pobede dobra nad zlom, svetlosti nad mrakom, slobodoljubivih naroda nad fašizmom i ološem, čovečanstvo se ponovo grupiše u dva suprotstavljena tabora – u fašistički i antifašistički. Onaj prvi predvode Engleska i Amerika, onaj drugi – velika Rusija. U toku je proces fašizacije evropskih zemalja po planu Londona i Vašingtona, sa ciljem da se Sloveni, pre svega Rusi učine robovima i da svetsko tržište i prirodni resursi pripadnu naslednicima Hitlerove ideologije. 
 
Albanci su tu samo sredstvo za postizanje ciljeva, batina u rukama Angloamerikanaca. Ali batina, po svojoj prirodi, ima dva kraja i to je ono što u svojim zločinačkim i umobolnim planovima prenebregavaju u Londonu i Vašingtonu.
 
Nisu ni prvi ni poslednji. Snagu ruskog oružja i duh slovenskih naroda potcenjivali su i Džingis Kan i Napoleon i Franjo Josif, naravno i austrijski moler. Onako kao što su se stari osvajači proveli, provešće se i novi. Ali će pri tome kolateralna šteta da budu mnogi narodi, prvenstveno upravo oni koji sada sanjare o nekakvoj „Velikoj Albaniji“, opijeni obećanjima koja im stižu sa Zapada. 
 
Teroriste Albance u lance!


(11.05.2015)