INDIREKTNO

Piše: Aleks Martin

Generacija zombija

U svakom društvu mladi su nosioci promena. Oni su ta snaga koja ruši sve barijere, poništava predrasude, vraća veru u bolje sutra. Zato je svakom režimu stalo da najpre pridobije za sebe mlade naraštaje, a ukoliko to ne bude uspeo, onda da ih pretvori u generaciju zombija.

Ovo drugo upravo se dešava i to na globalnom nivou.

Nosioci ideje o kreiranju generacije zombija su globalisti, tačnije cionisti i masoni. Tajkuni koji ništa korisno ne proizvode, nego se bave špekulacijama, prodavanjem magle i izazivanjem ratnih sukoba. Reč je o dobrovoljnim davaocima tuđe krvi, nama Srbima dobro poznatim, jer su nam naneli mnogo nesreće.

Šta je to generacija zombija? To je generacija novih, mladih ljudi, kojima su isprani mozgovi modernim tehnologijama. Mladi ne razmišljaju svojom glavom, nema potrebe da ni o čemu razmišljaju jer vođe Novog svetskog poretka brinu o njima. Oni ih pretvaraju u glupe, poslušne robote bez emocija i moralnih obzira koji, kao životinje, reaguju – nagonski.

Nema potrebe biti pametan, kad imaš „pametni telefon“. Nema potrebe čitati knjige, jer sve postoji na Internetu. Nema potrebe učiti, a nema se ni vremena za to jer čitavo vreme „pojede“ surfovanje po Internetu, blejanje na društvenim mrežama i slikanje selfija.

zombi

Pripadnici generacije zombija izuzetno su zadovoljni sobom, dok ih mama i tata hrane, peru im gaće i kupuju skupe patike. Njihov život nema smisla i često se dešava da posegnu i za drogama, koje im lideri Novog svetskog poretka nude po damping cenama. Zombiji su kao hipnotisani, nabijaju sebi dijabetes, dobijaju psihosomatske bolesti te postaju lak plen za farmaceutsku mafiju.

Pripadnici generacije zombija nemaju cilj u životu, ali imaju uzore. Uzori su im obično takozvani "trend-seteri", influenseri, zvezde rijalitija... Poremećen sistem vrednosti u kojem živimo, raspad porodice i duhovno siromaštvo pogoduju gajenju starih i stvaranju novih zombija. Zombiji su u stvari vojnici Novog svetskog poretka, kojima je namenjena uloga robova i konzumenata proizvoda i usluga, najčešće besmislenih i štetnih, koji ih fizički i psihički uništavaju, a pri tome vode u propast i sve one koji sa zombijima imaju kontakt.

Na taj način, društvo se raslojava frapantnom brzinom. Na vrhu piramide su robovlasnici, njih nekoliko desetina, onda slede goniči robova i najzad zombiji / robovi.

Nezavisnim intelektualcima, koji ne pripadaju nijednoj od ovih kategorija a mogu da postanu potencijalno opasni po kreiranje javnog mnenja, robovlasnici su namenili sudbinu dinosaurusa koji treba da izumru, nakon što se stvori društveni ambijent u kome neće biti moguć njihov ekonomski opstanak.

Ovom procesu prethodi izolacija intelekta, koja je uveliko u toku.

Stotine miliona zombija naseljavaju našu jadnu planetu. Robovlasnici planiraju da u ratovima nahuškaju zombije jedne protiv drugih, tako da će se broj robova, odnosno gladnih usta koje treba nahraniti, prepoloviti. One koji preostanu biće lako kontrolisati i globalisti će njima upravljati kao lutkama. U skladu sa svojim interesima, lideri Novog svetskog poretka bi odlučili kako dalje postupati sa modernim robovima.

Pogled jednog zombija izaziva sažaljenje i strah. Oči tupe i beživotne, u njima nema strasti, ljubav prema ocu i majci zamenjuje ljubav prema Njegovom Veličanstvu Mobilnom, koji predstavlja centar njihovog sveta. Zombiji su usamljeni i otuđeni, osim rukovanja aplikacijama na telefonu oni ne znaju ništa da rade. Grebu se od roditelja, od babine i dedine penzije, a kad su baš prinuđeni nešto da rade, mogu jedino da se zaposle u nekom lancu supermarketa gde će dirinčiti za 200 evra mesečno, lišeni ljudskih prava, pod stresom i mobingom.

Ovo će povećati njihove lične komplekse i frustracije, kao i potrebe za raznim vrstama droga.

Sa generacijom zombija koja se stvara, žalosna je budućnost čovečanstva. Sa armijom egositičnih debila i neradnika, lišenih ljudskih emocija i moralnih vrednosti, društvo srlja u konflikt i sopstvenu propast. Zbog toga borba protiv globalista, kreatora pokreta zombija, treba da predstavlja glavni zadatak intelektualne elite svakog društva.

(03.12.2018)