INDIREKTNO

Piše: Aleks Martin

Teatar apsurda

Živimo u turbulentnim vremenima. Savremeni svet menja se brže nego što smo to u stanju da registrujemo, svi smo mi samo statisti u ovom teatru apsurda koji nas okružuje. Teško je ostati normalan, posebno kada se nema ni jasno definisana vizija šta je to zapravo NORMALNO.

Globalisti se uporno trude da čitavom čovečanstvu nametnu bolestan sistem vrednosti, koji bi kao krajnji rezultat trebao da obezbedi dominaciju anglosaksonskih fašista na planeti. Istina, Soroš i družina debelo su bili uzdrmani dolaskom Donalda Trampa na kormilo Bele kuće i od tog šoka još nisu uspeli da se oporave. Kontroverzni biznismen, kojeg je na izborima u Americi navodno podržala i ruska obaveštajna služba, već prvog dana svog predsednikovanja pokazao je da ništa više neće biti kao što je bilo. Svojim nediplomatskim manirima i grotesknim vokabularom, nekonvencionalnim postupcima i ponašanjem koje često prelazi granice dobrog ukusa, novi predsednik SAD začudio je javno mnenje. Beskrupulozni biznismen na putu je da postane još beskrupulozniji kao političar i sam Bog zna šta bi moglo da mu dune u glavu.

Kako se čini, pravićemo mi Klintona i Obamu od blata. Jer ovaj ofarbani, u svojoj bahatosti, sa nedostatkom mere i svesti, lako može da izazove Treći svetski rat. Navikli smo od Amera na pretnje i ucene, potpaljivanje kriza i sukoba, ali ova nova taktika Donalda Trampa čini se da je zaista suluda. Ima li ko tamo u Vašintgonu da zaustavi toga morona?

Sirija, Iran, Severna Koreja... Jedine tri zemlje koje nemaju Rotšildovu banku. Nije li to, možda, razlog što Amerika prema njima ima agresivne namere?

Slično svojim prethodnicima, osionim vladarima Bele kuće, i Tramp zvecka oružjem, ali ovoga puta taktika Amerikanaca je perfidnija. Moćni nuklearni arsenal koje SAD poseduju, izgleda da mora negde i da se upotrebi. Po mogućnosti što dalje od američkih granica, recimo negde u Aziji, pa da se kosooki među sobom potamane. Ionako ih ima mnogo. Razume se da ni Rusija ne bi mogla da sedi skrštenih ruku ako bi došlo do sukoba, posebno zato jer je ugrožen i njen Daleki Istok. Mnoge bi zemlje zbog svojih interesa bile uvučene u rat, a Amerikanci bi svima njima prodavali svoje naoružanje. Na kraju balade, kada se zaraćene strane istrebe i opustoše, potpaljivači rata pojavili bi se kao mirotvorci i angažovali svoje kompanije da obnavljaju ono što je uništeno. Tako bi zemlje koje bi bile uvučene u ratnu avanturu, umesto da iz budžeta SAD budu obeštećene ratnom odštetom, morale da plaćaju Amerikancima da ih oni iz bede izvuku!?

Vrhunski apsurd, ali i sasvim realan scenario. Jer, globalisti su potpuno izgubili kompas. U svojoj nemoći da uspostave svetsku dominaciju i skrenu pažnju sopstvene javnosti sa građanskog rata koji kod njih samo što nije izbio, u stanju su svašta da urade.

Sa strepnjom čekamo sledeći potez pomahnitalog amerikanskog firera...

(13.09.2017)