INDIREKTNO

Piše: Aleks Martin

Unija na prekretnici

Stravični teroristički napadi u gradu svetlosti pokazuju svu nemoć Međunarodne zajednice. Psihopate i (belo)svetski plaćenici seju smrt gde hoće i kako hoće, a nema ko da im stane nogom za vrat!? 

Evropska unija, veštački sklepana tvorevina plutokratskih država, možda odbrojava svoje poslednje dane. Amerikanci sprovode pakleni plan da zapale Stari kontinent, pošto ga prethodno zavade sa Arapima i Rusima. Situacija miriše na rat, što Vašingtonu odgovara, jer Jenkiji su uvek profitirali kada se u Evropi ginulo. 
 
Fašistoidnim smradovima iz Volstrita saveznici su sadistički gadovi sa Pikadilija. 
 
Jasno je kao dan ko finansira terorizam u svetu. Ko upotrebljava Arape kao topovsko meso. Oni isti koji su svojevremeno izvršili najveći genocid u istoriji potamanivši Indijance i Aboridžane i koji poznaju samo jezik sile. 
 
ev-unija
 
To što danas nazivamo Međunarodnom zajednicom zapravo je skup birokratskih institucija formiranih da služe Americi. Zato je od primarnog značaja da slobodoljubive zemlje sveta, koje ne dele globalistički sistem vrednosti, istupe iz tih institucija i osnuju organizacije koje bi se bavile očuvanjem mira i pravnog poretka u svetu. Ravnoteža straha, narušena kada je pao Berlinski zid, mora biti iznova uspostavljena, jer je nepodnošljivo da Ujka Sem bude dežurni policajac.
 
U aktuelnom svetskom poretku uloga robovlasnika rezervisana je za Britaniju i SAD, goniči robova bile bi njihove sluge iz NATO, a svi ostali ima da budu mučenici koji će da crnče za Velikog Brata nakon što ovaj opljačka njihove resurse, materijalna i prirodna dobra. 
 
Samo još kad bi Kinezi i Rusi sedeli skrštenih ruku...
 
Evropska Unija je na prekretnici. Ili će narodi Starog kontinenta i dalje slepo da služe interesima Vašingtona, ili će uzeti svoju sudbinu u svoje ruke. Prva opcija vodi u katastrofu, druga nudi nadu za opstanak. Zato je u ovim teškim trenucima upravo na Francuzima istorijska odgovornost, jer se ova nekada velika nacija mora vratiti na kurs koji je trasirao besmrtni Šarl De Gol. Vreme je da potomci Napoleona progledaju i shvate da im Amerika radi o glavi i da njihova budućnost leži u savezu sa Kinom i Rusijom. 
 
Što se Srbije tiče, ne treba mnogo da se uzbuđujemo. Mi smo mali pioni na velikoj šahovskoj tabli. A kad se oslobodimo kvislinga u sopstvenim redovima, možda svane i nama...
(16.11.2015)