Diona

Estetska hirurgija podrazumeva proces ulepšavanja Vašeg fizičkog izgleda ali takođe i poboljšava Vaše samopouzdanje, a time i kvalitet Vašeg života. Bez obzira da li se radi u estetske ili rekonstruktivne svrhe, izboriti se sa vidljivim znacima starenja ili povratiti samopuzdanje znači značajno promeniti svoj život na bolje.

 

Umeće hirurgije i vešte ruke, zajedno sa obrazovanjem i iskustvom, uz pomoć napredne tehnologije, daju vrhunske estetske rezultate i zadovoljne pacijente. Da bi se ovo postiglo, nije dovoljno posedovati samo hiruršku tehniku i dobru obuku - potrebno je imati izgrađen estetski osećaj.
 
Diona je majka boginje Afrodite, boginja kiša, voda, izvora, života. Ono što DIONU ne samo po imenu izdvaja od mnogih drugih, jesu sposobnost i nastojanje da stvorimo i povratimo prirodnu lepotu i izgled ali i realnost u tome šta je moguće a šta ne.
 
Vaše putovanje ka idealnom može započeti u DIONI u kojoj se nauka medicine i umetnost hirurgije stručno kombinuju, kako bi Vam za uzvrat pružili zadovoljstvo vašim izgledom i novo samopouzdanje.
 
DIONA -  Specijalna bolnica za estetsku, rekonstruktivnu i plastičnu hirurgiju
 
Kontakt:
 
Sazonova 29
11000 Beograd
tel: +381 11 244 3002
tel: +381 11 244 3152
fax: +381 11 244 8719
E-mail:
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.